Stage bij Rhinofly!

rhinofly.jpg
Iets meer dan 2 weken terug was er de 3de Twitternetwerk meeting in Utrecht. Omdat ik mijn tijd in Utrecht zo goed mogelijk wil benutten (Ben er totaal 4,5 uur aan reistijd aan kwijt), probeer ik voor de Twitternetwerkmeeting een paar koffie afspraken te maken.
Dus! Die middag van 5 tot 7 op het terras gezeten met Polle de Maagt en weer coole gedachtenwisseling gehad over van alles en nog wat. Daarna gezellig met Frank Meeuwsen op het terras gezeten bij café Olivier. Gebabbeld over nieuwe media & alledaagse dingetjes. Ook vertelde ik dat ik voor de periode februari 08 t/m juni 08 nog een stageplek zocht. Het was een mededeling, totaal niet vissend. Echt! Daarom was ik ook positief verrast toen Frank vertelde dat hij bij Rhinofly wel iemand kon gebruiken met inzicht in social en new media.
Dinsdag 14 augustus weer een Twitternetwerk meeting. Daarvoor wederom met Polle koffie gedronken op het terras en ook met Frank weer een afspraak gemaakt om de stage ideëen wat concreter te maken. De concrete inhoud kan ik nog niet bekend maken, nog niet alles is 100% vormgegeven.
Ik heb in ieder geval een coole stageplek vanaf februari 2008! Eerst 5 maanden Turkije en daarna 5 maanden stage bij een cool media bedrijf in Utrecht! Heb helemaal zin in komend schooljaar! ;D
Kleine opmerking: Stage moet nog wel worden goedgekeurd door school, maar ga er vanuit dat dit wel goed komt 🙂


Reacties

9 reacties op “Stage bij Rhinofly!”

 1. Gefeliciteerd, meneer! Wordt vast helemaal top.

 2. Gefeliciteerd man! Vind het echt leuk voor je!

 3. Ha gelukkig, een nieuw iemand om het bier koud te zetten op vrijdag!

 4. Gezellig! Nou eeh, tot dan!

 5. Matthijs avatar
  Matthijs

  Stage is officieel goedgekeurd!

 6. Gefeliciteerd. Maak er wat moois van.

 7. Gefeliciteerd! Zal wel vette stage worden!
  Hoe is ’t met het geheime project? 🙂

 8. Welkom Matthijs…. oh en hou er vast rekening meer. Dat wordt natuurlijk Mattie en / of Matje. Maar dat komt allemaal wel. Leuk dat je komt tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *