Woohoo! Matthijs op BNR Radio

bnr_536
Gister was er op BNR Radio een item over social media en carriere. Er werd afgevraagd op wat voor manier social media kan bijdragen (of tegenwerken) aan een merk. Leuk gesprek natuurlijk, aangezien Rhinofly zich al jaren uitspreekt via haar collega’s op sociale media. Aangezien de programmamakers onder de indruk waren van Frank-ly, is met ons contact opgenomen om een zegje te doen over Frank-ly.
Bij het gesprek waren Jacco Valkenburg (IPRC), Erwin Blom (The Crowds) en Thijs Sprangers (KREM) aanwezig in de studio. Halverwege het gesprek ben ik middels een telefonisch interview ingehaakt.
Wat mij opviel was dat de presentatrice een relatief negatieve insteek had in het gesprek. Iets wat Erwin, Thijs en Jacco op een goede en onderbouwde manier gelukkig iets richting het positieve wisten te buigen.

In het gesprek vertel ik duidelijk waarom we bij Rhinofly bloggen, wat voor ons de voordelen zijn en hoe we het hebben opgepakt. Ik vind het zelf een erg leuk item geworden! ๐Ÿ™‚


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *