Slides van de DDMA voorlichtingsbijeenkomst #codesocial

Op 29 januari was de voorlichtingsbijeenkomst over de toevoeging van de Code Social Marketing als ‘bijzondere code’ van de Nederlandse Reclame Code, georganiseerd door de DDMA. Een mooi moment om ge├»nteresseerden op basis van inhoud en cases te vertellen over de praktische doorvertaling van de code.
In alle jaren dat Willem en ik actief zijn met het opstellen van de code, is de initi├źle set aan guidelines gevormd tot een juridisch document waarin op een goed dichtgetimmerde manier de kern (1. relevante relatie, 2. manipulatieverbod) wordt omschreven. Om die reden besloten Willem en ik acht praktische vragen te beantwoorden met voorbeeldcases. Slides!
[slideshare id=30618762&doc=20140129voorlichtingddmasocialcode-140130062454-phpapp01]