Vanaf 3 oktober aan de slag bij M2Media!

Deze week lever ik mijn MacBook en toegangssleutel bij Kaliber in. Een klein traantje en daarna juichen. Want volgende week start ik als strategy director bij M2Media!
Heh? Waarom?
Na 7,5 jaar Kaliber begon het te kriebelen. Werken bij Kaliber heeft me véél geleerd, maar ik was toe aan iets nieuws. De automatische piloot ging iets te vaak aan en het werd allemaal nét iets te comfortabel. Tijd voor een verandering. De verleiding was groot om weer aan de slag te gaan bij een zelfde type bureau. Toch koos ik ervoor om het over een andere boeg te gooien. Dezelfde markt, maar met een ander type opdrachtgevers en nieuwe vraagstukken.
Want plots kwam M2Media op m’n pad.
Een strategisch (media)bureau met de slagkracht van Thor en de nuchterheid van Sherlock. Ik raakte gecharmeerd van de visie, de energie van de mensen en de kansen voor een breed palet aan opdrachtgevers.
En dat het pand een sportruimte heeft, scoorde ook wel in punten.

Want potverdorie, wat is het een goed bureau

Over punten scoren gesproken: daar zijn ze überhaupt wel goed in. Kijk ze eens shinen in onderstaand lijstje uit de MT100 (bron: 1, 2). Niet alleen het allerbeste in media, maar óók nog eens in marketingadvies. Een mooie plek boven de netwerkbureaus.
mt100-2015

Waarom dit type bureau júist nu interessant is

Ik hoef je niet te vertellen dat er wel het een en ander gaande is in de markt van media en reclame.
Versplintering in mediaconsumptie is een trend waar geen rem op zit. En dat merken merken (há!) ook. Het zal ieder jaar lastiger worden om onder de aandacht te komen bij de doelgroep. Dat is een reuze interessant puzzel waar mooi creatief denkwerk nodig is.
Omdat media verder gaat dan handje-klap om de beste prijs in inkoop, is M2Media óók nog eens reuze goed in marketingadvies. En dat merk je meteen in de dynamiek en het type briefings dat het bureau ontvangt. Ik durf zelfs voorzichtig de uitspraak te doen dat in de stoelendans van de rol van bureaus, het type bureau als M2Media de winnende kaarten in handen heeft. En daarmee om, naast media, ook positionering en op termijn creatief werk te leveren voor merken die versplintering van bureaus als leveranciers uit de weg willen gaan en naar één goede partner zoeken.
En daar maak ik graag onderdeel van uit. Ik heb er zin in!
http-%2f%2fmashable-com%2fwp-content%2fuploads%2f2013%2f07%2fexcited-baby


Reacties

2 reacties op “Vanaf 3 oktober aan de slag bij M2Media!”

  1. Hé, da’s opvallend nieuws. Het zal even wennen om de link tussen jou en Kaliber/Rhinofly/Tribewise uit m’n hersenen te krijgen. 🙂 Succes en veel plezier bij M2Media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *